Demi Lovato - info

26. december 2010 at 21:20 | Łilly |  Media DL



Povolání: Zpěvačka, herečka, kytaristka, pianistka, skladatelka písní

Datum narození: 20.8.1992

Místo narození: Dallas, Texas, USA

Znamení: Lev

Výška: 165 cm




Životopis:
Demi Lovato se narodila 20.8. 1992 v Dallasu. Její skutečné jméno je Demetria Devonne Lovato.

Má dvě sestry, Dallas a Madison. Tato americká herečka se poprvé objevila v televizi v seriálu "Barney a Friends" kde si zahrálu postavu Angely. Zde e také seznámila se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomez.

Je také dobrá pianistka, kytaristka a skladatelka. Další seriál ve kterém účinkovala v roce 2006 je seriál Prison Break. Tady si zahrála 14ti letou Danielle. Pak následoval seriál As The Bell Rings a Just Jordan. Nejvíce jí asi proslavil film Camp Rock, kde si zahrála hlavní postavu Mitchie Torres se skupinou Jonas Brothers. Tento film od legendárního Walta Disneye sklidil v Americe takový úspěch jako HSM nebo Hannah Montana.Hrála také princeznu Rosalindu (Rosie) ve filmu Princess protection program, společně se svou nejlepší kamarádkou Selenou Gomez

23. září vyšlo její první album Don´t Forget na kterém se podíleli i Jonas Brothers. První pilotní singl má název Get Back.


Filmografie:

2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) ... role: Rosalinda Gonzales
2009 -Sonny ve velkém světě (Sonny With a Chance) ... role: Sonny Munroe
2008 -Tábor Rocku (Camp Rock) ... role: Mitchie Torres
2007 -As the Bell Rings ... role: Charlotte
2005 -Útěk z vezení (TV) (Prison Break)


Diskografie:

Album
2010 - Walmart Soundcheck
2009 - Don't Forger Deluxe
2009 - Here we go again
2008 - Don't Forget
2008 - Demo

Singl
2010 - La La Land
2010 - Remember December
2010 - Don't forget
2008 - This is Me

EP
2010 - Here we go again

Live
2009 - Walmart Soundcheck
 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Reklama